Om os

Om os

Intelecom er en af de førende udbydere af kontaktcenterløsninger. Med næsten 20 års erfaring var Intelecom en af de første til at udvikle et cloud-baseret kontaktcenter. Yderst fleksibel og skalérbar, Intelecoms løsning kan tilpasses så den imødekommer alt fra en enkelt agent til løsninger med flere tusinde agenter, de kan tilgå løsningen uanset hvor på kloden de er placeret, fra en hvilket som helst enhed og løsningen kan integreres med andre applikationer problemfrit.

Intelecoms kontaktcenterløsning er en af de få løsninger, som er en ægte multi-channel-løsning. Løsningen kan håndtere forespørgsler via telefon, e-mail, chat, sociale medier og sms i en og samme applikation. Klik her for at få mere af vide om vores multi-channel-løsning.

Intelecom Group AS
Intelecom Danmark A/S er et datterselskab af Intelecom Group, som er en norsk virksomhed, som også er repræsenteret i Norge, Sverige, Bulgarien og UK. Intelecom beskæftiger over 200 ansatte, som alle brænder for at levere innovative kontaktcenterløsninger.

Herkules Capital
Siden 2010 har Intelecom Group og virksomhedens datterselskab været ejet af Herkules Capital, som er en førende norsk kapitalfond, der investerer i etablerede virksomheder i Norden med stærkt vækstpotentiale.