Casestudy for SATS ELIXIA

Intelecom leverer kontaktcenter til SATS i Sverige, Norge og Finland
Sats
Sats
Intelecom leverer kontaktcenter til SATS i Sverige, Norge og Finland

Behovet

Health and Fitness Nordic, Nordeuropas førende fitnesskoncern, ønskede at strømline kundeservicen i virksomhederne SATS ELIXIA, SAFE Education og Fresh Fitness ved at implementere en ny telefoniløsning for indgående og udgående henvendelser. Gruppen efterlyste en samlet løsning for de nordiske lande, hvor både IT, salg, kundeservice, sikkerhed, løn, økonomi, uddannelse og fitnesscentrene ville bruge samme kommunikationsløsning. Den nye tjeneste skulle blandt andet kunne distribuere indgående og udgående henvendelser mellem medarbejdere enkelt og give en statistisk overvågning af kundehenvendelser for at opnå den bedst mulige kundetilfredshed.

Løsningen

SATS købte i Sverige Intelecoms kontaktcenter løsning gennem Telenor, og i de andre lande indgik Health & Fitness en direkte aftale med Intelecom. Målet er at koordinere al kommunikation og styre både indgående og udgående henvendelser på en effektiv måde. Derfor har selskabet udskiftet den gamle, lokale løsning med en ny, fleksibel og fuldstændig cloud-baseret platform, Intelecom Connect.

Resultatet

Med den nye samlede løsning styres al kommunikation effektivt og fleksibilitet og gør det muligt at kundeservice at aflaste centrene på de indgående kald, og omvendt kan centrene også kan hjælpe kundeservice. Det betyder ikke noget, om agenten er placeret i et center eller i kundeservice – med det cloudbaserede Connect opnås en geografisk fleksibilitet, hvor agenten kan besvare opkald, uanset placering. Udover indgående telefoni får salgsstyrken også en forbedret håndtering af udgående opkald via en såkaldt “dialer”. SATS ELIXIA benytter sig også af funktioner som callback, årsagsregistrering, optagelse af samtaler, opkaldsscreening og CRM integration til Microsoft Dynamics for at forenkle og strømline kundehåndteringen. SATS ELIXIA bliver desuden også pilotkunde for en ny softphoneløsning fra Intelecom.

SATS ELIXIA selv udtaler følgende:

“Da vi besluttede at udskifte vores gamle omstillingsanlæg, ønskede vi ikke at investere i et nyt in-house system, da vi i SATS ELIXIA IT ikke længere har servere stående lokalt. Vi søgte derfor en leverandør, der kunne tilbyde telefoni som en cloudtjeneste da dette er en del af vores IT-strategi”.

Nordic Infrastructure System Manager, SATS ELIXIA

160 træningscentre i de nordiske lande med ca. 418 000 medlemmer
160 træningscentre i de nordiske lande med ca. 418 000 medlemmer
21 millioner besøgende årligt i træningscentrene
21 millioner besøgende årligt i træningscentrene
Håndterer 315 000 indgående opkald om året i de nordiske lande
Håndterer 315 000 indgående opkald om året i de nordiske lande

Andre casestudies